Tilbud!
,

Bordplade 180x40x(2-4) cm behandlet massivt egetræ mørkebrun

Original price was: 1.194 kr..Current price is: 756 kr..

Oplev vores smukke bordplade i massivt mørkebrun egetræ. Holdbar, elegant og tilpasser sig dit hjems stil med justerbar tykkelse. Perfekt til dit køkken.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800859023974 Kategorier: ,

Opgrader dit hjem med en bordplade, der ikke blot er en praktisk løsning men også en æstetisk fornøjelse. Denne bordplade i massivt mørkebrun egetræ er et vidunderligt valg til både privat- og erhvervsmæssige omgivelser. Med en størrelse på 180×40 cm tilpasser den sig nemt til forskellige typer borde og kan tilpasses til din stil og indretning.

Det unikke ved denne bordplade er den naturlige skønhed og holdbarhed, der følger med massivt egetræ. Hver plade har sin egen karakter med uforudsigelige årer og nuancer, der giver et varmt og indbydende look. Den mørkebrun behandling fremhæver træets iboende skønhed og skaber en rig dybde, som vil fange blikket hos enhver gæst. Over tid vil egetræet udvikle en smuk patina, der kun bliver mere charmerende med alderen – en ægte investering i tidløs elegance.

Bordpladen er behandlet for at sikre, at den kan modstå hverdagslivets slid. Den er både robust og nem at vedligeholde, hvilket gør den ideel til både familier med børn og travle erhvervssteder. Det glatte finish forhindrer snavs og pletter i at trænge ind, og enkle rengøringsmetoder sørger for, at din bordplade altid fremstår ny. Tænk på alle de mindeværdige stunder, der kan finde sted omkring dette bord – fra hyggelige måltider til festlige sammenkomster, til kreative arbejdsdage.

Installationen er simpel, og bordpladen kan nemt monteres på et eksisterende understel, hvilket giver dig mulighed for hurtigt at forvandle dit gamle bord til et moderne mesterværk. Den fleksible tykkelse på 2-4 cm giver dig mulighed for at vælge netop den dybde, der passer til dit behov og designønske.

Udover at være funktionel er denne bordplade også et betragteligt designelement. Den tilfører varme til ethvert rum, uanset om det er stuen, køkkenet, kontoret eller caféen. Egetræets naturlige egenskaber gør det til et ideelt valg for dem, der værdsætter tidløse materialer og bæredygtige løsninger.

Invester i en bordplade, der ikke blot fungerer som en anvendelig overflade, men også som et centralt samlingspunkt i dit hjem eller din virksomhed. Med denne bordplade kombinerer du skønhed, holdbarhed og funktionalitet på en måde, der vil glæde dig i mange år fremover. Gør din indretning komplet med en bordplade, der fortæller en historie, fremhæver din stil og skaber rammerne for uforglemmelige øjeblikke.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bordplade 180x40x(2-4) cm behandlet massivt egetræ mørkebrun”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.