Tilbud!
,

Bordplade 160x60x(2-4) cm behandlet massivt egetræ mørkebrun

Original price was: 1.468 kr..Current price is: 964 kr..

Oplev vores elegante bordplade i massivt egetræ. Holdbar, mørkebrun finish og perfekt til ethvert rum. Skab din drømmestue med stil og kvalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800859023950 Kategorier: ,

Forestil dig et bord, der ikke blot er et møbel, men en central del af dit hjem, hvor minder skabes, venner samles, og fremtidige drømme fødes. Med vores bordplade i behandlet massivt egetræ får du ikke blot kvalitet i dit hjem, men også en unik oplevelse hver gang, du sidder ved det. Med mål på 160x60x(2-4) cm er denne bordplade perfekt til både hyggelige middage og afslappede møder i stuen eller på kontoret.

Den mørkebrune behandling fremhæver egetræets naturlige skønhed og giver hver plade et særligt præg. Egetræ er kendt for sin holdbarhed og styrke, hvilket gør denne bordplade til et ideelt valg for både privatpersoner og erhvervslivet. Uanset om du er ved at renovere dit hjem, eller du ønsker at give dit café- eller restaurantmiljø et nyt liv, vil denne bordplade være det perfekte valg.

Den bløde, glatte overflade inviteter til samvær og samtaler, mens det robuste design sikrer, at det kan modstå livets hverdag. De fine årer og nuancer i træet gør, at ingen bordplade er helt ens – hver plade fortæller sin egen historie. Dette unikke element giver dit rum en personlig atmosfære og en følelse af naturens skønhed indendørs.

Installationen er en leg. Du kan nemt forny dit eksisterende møbel ved blot at udskifte den gamle plade med denne smukke nyhed. Den alsidige størrelse gør den ideel til både store og små rum, og dens stilrene design passer perfekt ind i både moderne og klassiske indretninger. Uanset om den skal udgøre et arbejdsområde hjemme, en spisestue eller et kommercielt lokale, tilføjer denne bordplade en elegant touch, der vil værdsættes af alle.

Afhængig af dine behov kan du vælge at montere bordpladen på et eksisterende stel eller kombinere den med en ny base, som vi også har i vores sortiment. Det er en udvikling, der giver dig frihed til at skabe et møbel, der helt matcher din personlige stil og taste.

Bordpladen kræver minimal vedligeholdelse, og den behandles for at modstå daglig brug. En enkel aftørring med en fugtig klud er nok til at holde det smukt og skinnende. Denne kvalitet sikrer, at dit bordoplevelse ikke kun er smukt, men også praktisk og langtidsholdbart.

Giv dit hjem eller din virksomhed et friskt pift med vores bordplade i massivt egetræ. Skab de minder, du vil bære med dig, og lad din indretning tale sit eget sprog med den tidløse elegance og naturlige charme fra dette fantastiske møbel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bordplade 160x60x(2-4) cm behandlet massivt egetræ mørkebrun”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.