Tilbud!
,

Bordplade 120x60x(2-6) cm ubehandlet massivt egetræ

Original price was: 1.318 kr..Current price is: 750 kr..

Oplev den tidløse skønhed af en ubehandlet bordplade i massivt egetræ, perfekt til tilpasning og udtryk, der gør dit hjem unikt og personligt.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800858959625 Kategorier: ,

Oplev skønheden og holdbarheden af vores bordplade i massivt egetræ, der måler 120×60 cm og kan justeres i højden fra 2 til 6 cm. Denne bordplade er ikke bare en funktionel tilføjelse til dit hjem eller din virksomhed; den er et stykke kunst, der bringer varme og karakter ind i ethvert rum.

Forestil dig en bordplade, der står som et centralt punkt i dit køkken, stue eller arbejdsværelse. Den solide konstruktion sikrer, at den kan modstå tidens tand og dagligdagens brug, samtidig med at den forbliver et stilfuldt element i dit hjem. Det massivt egetræ giver ikke kun en robust overflade, men skaber også en indbydende atmosfære med sin naturlige skønhed og unikke åretegninger. Hver plade er unik, hvilket gør dit bord til noget helt særligt.

Med sin ubehandlede overflade åbner bordpladen op for en verden af muligheder. Du kan vælge at behandle den med olie, voks eller lak – det er helt op til dig. Dette giver dig muligheden for at tilpasse og tilpasse bordpladen efter dine præferencer og indretningsstil. Ønsker du en lys og naturlig finish eller en dybere tone, der udstråler elegance? Valget er dit.

Bordpladen er ideel til både privat og kommercielt brug. For restauranter og caféer udgør den en charmerende og holdbar løsning, der kan håndtere det travle miljø og samtidig tilbyde gæsterne en behagelig oplevelse. For hjemmet er den perfekt til alle aktiviteter – fra hyggelige familieaftener til kreative projekter.

Installation er enkel, og bordpladen kan nemt monteres på de fleste bordben. Den fleksible højdefunktion gør det muligt at justere pladen til den ønskede højde, hvilket giver dig mulighed for at skabe den perfekte arbejdsstation eller spiseplads – tilpasset netop dit behov. Uanset om det er til en intim middag, en arbejdsplads eller et spot til hobbyer, vil denne bordplade være den solide grundpille, du altid har drømt om.

Med denne bordplade investerer du ikke bare i et møbel, men i en tidløs klassiker, der vil bringe glæde i mange år fremover. Giv dit bord nyt liv med massivt egetræ, og lad naturens skønhed lyse op i dit hjem. Uanset om du er designer, hjemmedekoratør eller bare elsker smukke møbler, vil denne bordplade inspirere til kreativitet og samvær. Skab minder og oplevelser omkring dette smukke stykke håndværk, der med sit tidløse design vil følge dig gennem livets forskellige faser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bordplade 120x60x(2-6) cm ubehandlet massivt egetræ”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.