Tilbud!
,

Bordplade 180x60x(2-6) cm ubehandlet massivt egetræ

Original price was: 1.622 kr..Current price is: 1.072 kr..

Oplev vores unikke bordplade i massivt egetræ – skræddersyet til dit hjem med holdbarhed og skønhed. Giv din indretning et tidløst præg.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800859022892 Kategorier: ,

Med denne bordplade i massivt egetræ får du ikke blot en funktionel løsning til dit spisestue- eller arbejdsbord, men også et smukt stykke håndværk, der vil bringe varme og skønhed ind i din indretning. Måler 180×60 cm og har justerbar højde fra 2 til 6 cm, hvilket gør den ideel til forskellige anvendelser, uanset om det er i dit hjem, en café eller et kontormiljø.

Det ubehandlede egetræ giver dig mulighed for at tilpasse bordpladen, så den passer perfekt til din personlige stil. Du kan vælge at oliere, lakere eller bejdse træet, så det harmonerer med det øvrige møblement eller den overordnede indretning. Egetræ er kendt for sin utrolige holdbarhed og styrke, hvilket betyder, at denne bordplade vil kunne modstå daglig brug i mange år fremover. Det er en investering i kvalitet, som du vil kunne glæde dig over i lang tid.

Den naturlige skønhed ved egetræet kommer tydeligt til udtryk i pladens unikke ådring og farver, som hver enkelt bordplade bærer. Hver curve og knude fortæller sin egen historie, hvilket gør, at dit bord vil være helt unikt – en fremragende samtalestarter, når gæster samles omkring det. Forestil dig at nyde måltider med familie og venner omkring et bord, der ikke blot fungerer som samlingspunkt, men også som et stykke kunst.

Installationen af bordpladen er enkel, og den kan nemt monteres på de eksisterende ben fra et gammelt møbel eller parres med nye ben, du selv vælger. Det betyder, at du kan skræddersy bordet til dit hjem, så det matcher dine præferencer både i stil og højde. Den fleksible højde gør det muligt at bruge bordet til både, sitte- og stående aktiviteter, hvilket kan være særligt effektivt i hjemmekontoret, hvor arbejdsstillinger kan skifte gennem dagen.

Bordpladen er ikke kun praktisk; den er også et bæredygtigt valg. Egetræet stammer fra ansvarligt forvaltede skove, så du kan bruge denne bordplade med god samvittighed, velvidende at du gør en positiv forskel for miljøet. Træet er naturligt CO2-absorberende, og ved at vælge massivt egetræ bidrager du til et grønnere miljø.

Uanset om du skaber et hyggeligt spiseområde, et stilfuldt arbejdsmiljø eller blot ønsker at tilføje et smukt element til dit hjem, så vil denne bordplade i massivt egetræ uden tvivl være et fantastisk valg. Giv dit rum nyt liv, skab historier og minder ved dette bord, der vil være et omdrejningspunkt for samvær og kreativitet i mange år fremover. Med en bordplade som denne, er der ingen grænser for, hvad du kan skabe.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bordplade 180x60x(2-6) cm ubehandlet massivt egetræ”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.