Tablo, Bordplade, sort, H2,4x90x220 cm, egetræ

2.399 kr.

Forny dit hjem med Tablo bordpladen i elegant sort træ. Håndlavet, slidstærk og tidløs design, der passer perfekt til enhver indretningsstil.

Køb her

Varenummer (SKU): 3827200194155820 Kategori:

Tablo bordplade er mere end blot et møbel; det er omdrejningspunktet for dit hjem, et sted hvor minder skabes, latter deles, og hyggelige stunder udfolder sig. Med sine dimensioner på H2,4 x 90 x 220 cm er denne bordplade designet til at imødekomme både daglige måltider og festlige sammenkomster, hvilket gør den til det perfekte valg for dem, der elsker at samles omkring et smukt dækket bord.

Den dybe sorte nuance i bordpladen tilfører en elegant og moderne kant til enhver indretning. Uanset om du har et minimalistisk hjem eller en mere traditionel indretningsstil, vil Tablo bordpladen skabe et stilfuldt statement. Den tidløse sorte farve giver mulighed for at kombinere den med en række stole og tilbehør, hvilket gør det nemt at skabe det helt rigtige udtryk. Her kan du lege med farver og teksturer – fra bløde uldtæpper til metal- og træmøbler – og skabe en indbydende atmosfære.

Tablo bordpladen er fremstillet af FSC-certificeret egetræ, hvilket betyder, at det kommer fra ansvarligt forvaltede skove. Ved at vælge denne bordplade bidrager du til bæredygtighed og til beskyttelse af vores dyrebare naturressourcer. Vi ved, at hver træsort bærer sin unikke historie, og hver plade er omhyggeligt udvalgt for at sikre den højeste kvalitet. Egetræets naturlige skønhed kommer til udtryk i træets åretegninger, der giver hver bordplade en helt personlig karakter, hvilket betyder, at dit bord vil være unikt i sit design.

Overfladen på Tablo bordpladen er ikke kun smuk, men også praktisk. Den er behandlet for at være modstandsdygtig over for hverdagens brug, og er derfor let at rengøre – hvilket gør den ideel til både hverdagens måltider og særlige lejligheder. Du kan trygt placere varme retter, drikkevarer eller dekorative genstande på bordet, velvidende at det vil bevare sit flotte udseende i mange år fremover.

Når du investerer i Tablo bordplade, investerer du ikke bare i et møbel, men i en livsstil. Det bliver et centrum for kommunikation og samvær, hvor dine nærmeste kan samles og nyde hinandens selskab. Det er her, du kan lave lektier med børnene, drikke morgenkaffe med din partner, eller fejre de særlige øjeblikke i livet med venner og familie. Med Tablo bordpladen får du en brugsgenstand, der kombinerer æstetik og funktionalitet, og som vil være en integral del af dit hjem i mange år fremover. Så inviter livet ind omkring dit spisebord og lad Tablo blive et sted for uforglemmelige minder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tablo, Bordplade, sort, H2,4x90x220 cm, egetræ”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.