Tablo, Bordplade, natur, H3x90x180 cm, egetræ

3.999 kr.

Oplev Tablo bordpladen i natur egetræ. Unik design, holdbar kvalitet og perfekt til det moderne hjem. Gør dit rum indbydende og funktionelt.

Køb her

Varenummer (SKU): 3827200194155814 Kategori:

Tablo bordpladen fra WOOOD er ikke blot en bordplade; det er en hyldest til naturens skønhed og håndværkets dygtighed. Med mål på 180 cm i længden, 90 cm i bredden og 3 cm i tykkelsen, tilbyder denne bordplade en generøs plads til samvær og glæde, hvor familie og venner kan samles om måltider, livlige samtaler og uforglemmelige minder.

Fremstillet af 100% FSC-certificeret egetræ, er Tablo bordpladen et ansvarligt valg for den bevidste forbruger, der ønsker at bevare vores skove og samtidig indrette sit hjem med stil. Hvert stykke egetræ fortæller sin egen historie, hvilket gør hver bordplade unik med sin egen særegne struktur og farvevariationer. De naturlige åre- og teksturmønstre i træet giver en følelse af autenticitet, som syntes at bringe et stykke af naturen ind i dit hjem.

Den varme og indbydende tone i egetræet skaber en atmosfære af hygge og komfort, hvilket gør den ideel til spisestuen, hvor familiens måltider kan nydes i ro og mag. Bordpladen kan nemt styles med forskellige typer stole, så du kan skabe din egen, personlige indretning – fra moderne minimalistisk til rustik charme. Kombinationen af det elegante design og den rå skønhed af naturtræ gør Tablo til et statement piece, der vil tiltrække opmærksomhed og beundring fra dine gæster.

Den solide opbygning sikrer, at bordpladen ikke kun er smuk, men også holdbar. Med korrekt pleje og vedligeholdelse vil denne bordplade kunne følge dig i mange år fremover, som et kærkomment samlingspunkt i dit hjem. En simpel oliering en gang imellem vil bevare dens naturlige glans og beskytte mod slid og mærker, så du kan nyde denne skønhed i lang tid.

Udover sin funktionalitet og æstetik, er Tablo bordpladen også et symbol på bæredygtighed og ansvarlighed i indretning. Vælg den som en del af dit hjem, hvor værdierne om kvalitet, æstetik og naturvenskab alle er samlet i én. Uanset om du inviterer til middagsselskab, morgenmad med familien eller en stille stund med en god bog, vil Tablo bordpladen være den perfekte ramme for dit livs små og store øjeblikke.

Gør din spisestue til et sted for hygge og glæde med Tablo, hvor naturens skønhed og moderne design forenes i et stykke tidløs håndværk. Forvandl din hverdag til noget særligt med denne bordplade – et ægte møbel, der er skabt til at blive elsket og brugt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tablo, Bordplade, natur, H3x90x180 cm, egetræ”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.